Kolekcije

Koji drveni pod ispunjava vaše snove?

Moderns

Tražite parket koji može da izrazi inovativnost, svežinu, spontanost? U ovoj kolekciji naći ćete naše najsavremenije linije, parket čije su boje uvek u trendu, od sivih do prirodnijih nijansi. Svi se odlikuju rafiniranim površinskim procesima, kombinovanim jedni sa drugima kako bi vam ponudili atraktivnu estetiku.

...

MIND je sveža i smela kolekcija, dizajnirana za ljude sa modernijim ukusima. Linija u kojoj se dizajn rađa iz prefinjene proizvodnje i kvaliteta sirovina.

SAZNAJ VIŠE
...

Savremeno sa dozom romantike. SPIRIT je rođen iz spoja prošlosti i modernosti, idealan parket ako želite da uživate u novim trendovima.

SAZNAJ VIŠE

Classics

Drveni pod mora biti baš onakav kakav želite, element koji oprema i definiše karakter prostorije. To mora da je ljubav koja traje zauvek i u ovoj kolekciji možete pronaći sve najklasičnije komade, u čistoći, samo puštajući vrste drveta da govore.

...

Klasične boje kolekcije LIFE čine da svaka soba bude idealan scenario za život. Parket koji ne poznaje godine, uvek lep i bez datuma.

SAZNAJ VIŠE
...

Mešavina egzotičnih vrsta drveta koja dolazi iz svakog ugla planete, da bi vas naterala da ponovo proživite atmosferu tih divnih, nepoznatih mesta.

SAZNAJ VIŠE
...

Ako želite da se prisetite planinske atmosfere na autentičan način, uz ariš kolekcije SOUL možete doživeti svu emociju šume.

SAZNAJ VIŠE

Rustics

Podove koji zadovoljavaju čula, ovako možemo definisati rustikalne parkete, gde površinski procesi ističu drvo u njegovoj najistinijoj lepoti. Ovde možete pronaći sve naše predloge rođene iz savršenog sklada sa prirodom, kako biste se uvek osećali okruženi svojim idealnim okruženjem.

...

Parketi kolekcije IDENTITY govore o vašoj dubljoj strani, najpovezanijoj sa prirodom. Vešta ručna obrada daje ovom podu originalan, uznemiren i rustikalan izgled.

SAZNAJ VIŠE
...

MEMORY kolekcija sadrži one drvene podove koji imaju dušu. Izuzetno teksturiran parket koji karakteriše neobično poreklo i gotovo jedinstvena obrada sirovine.

SAZNAJ VIŠE
...

THERMO Kolekcija je napravljena toplotnom obradom na visokim temperaturama kako bi se poboljšale neke karakteristike proizvoda.

SAZNAJ VIŠE

i Maestri

Italijanska drvena umetnost je ovde izražena u svom najkreativnijem obliku, igrajući se završnim obradama i geometrijama. Uđite u ovo putovanje napravljeno od ribljih kostiju, šara, drvenih pločica. Sofisticiran i veoma aktuelan predlog koji ima svoje korene u istoriji umetnosti postavljanja drvenih podova.

...

Jedinstvenost dizajna koji zadivljuje, želja za eksperimentisanjem i pronalaženjem sopstvenog stila. Sa našim šarama možete se igrati i stvarati, za prefinjen i uvek svetlucav efekat.

SAZNAJ VIŠE
...

Između devetnaestog i dvadesetog veka dinamičan život gradova prelio se u luksuzne stanove, upravo ovde svoj vrhunac doživljava najklasičniji pod, riblja kost, gde ritam i preciznost daju veliku eleganciju sobama.

SAZNAJ VIŠE
...

Parket kao dekorativni paneli podsećaju na luksuzne atmosfere velikih plemićkih palata sa pogledom na mirne vode Venecije, ukrašene veštinom i prefinjenošću, daju sobama kraljevsku auru.

SAZNAJ VIŠE

Aksesoari

Pronađite sve odgovarajuće završne obrade da biste upotpunili svoj drveni pod. Ovde za vas lajsne, profili za stepenice i sav materijal za čišćenje i održavanje.

Pogledaj ponudu