O nama

Ko smo mi?

Adriatic Group je ekskluzivni zastupnik italijanskog brenda Ideal-Legno parketa za Srbiju i region, za sve one koji u svom domu žele toplinu, luksuz, jedinstvenost i prestiž.

Svoje ime, reputaciju i poziciju na tržištu širom našeg regiona, stekli smo zahvaljujući isporuci kvalitetnih proizvoda i usluga. Trenutno smo jedni od najvećih uvoznika laminata u našoj zemlji. Svoje poslovanje sada smo podigli i na viši nivo. Luksuzni parket, njegova isporuka i podrška koju pružamo našim klijentima trenutno nas izdvajaju kao jedne od lidera.

Iskustvo i tradicija

Na temelju našeg bogatog iskustva, stekli smo sposobnost prepoznavanja i razlikovanja superiornosti, vrednosti i značaja ovog specifičnog aspekta uređenja.

Nakon dve decenije postojanja, ogromnog broja zadovoljnih klijenata, saradnja sa prestižnim italijanskim brendom omogućila nam je da ovakav premium proizvod donesemo i na naše tržište, što nam je istovremeno čast, a i veliki zadatak za našu kompaniju.

Mogućnost da uz naše proizvode elegenacija i raskoš budu simbol vašeg doma, za nas predstavlja zadovoljstvo!

Tradicija koju Ideal-legno održava decenijama, porodični posao, ručna obrada drveta, pažnja koju posvećuju detaljima, učinila ih je renomiranim brendom, a zahvaljujući činjenici da su u nama prepoznali svog partnera i saradni-ka, imamo priliku da ovaj premium proizvod uvrstimo i u našu ponudu!

Sada znamo da luksuz i prestiž ne proizilaze isključivo iz cene, već iz unikatnih karakteristika materijala, vrhunskog standarda izrade, te pažljive posvećenosti svakom pojedinačnom detalju, kao i izražene emotivne dimenzije koja je utkana u samu suštinu proizvoda.

Reference koje ovaj brend ima to i potkrepljuju.